Thursday, June 16, 2011

Classmate For This Sem.

as 120,1b


AS 120 adalah name kod program aq, iaitu Dip. In Science, Fakulti Sains Gunaan, 1b tu klas aq. Die ade klas 1a smpi lah 1e. Average every klas ade la dlm 20 org. So pepandai la calculate baper org batch aq.


Act per yg aq blaja kt UIA dlu samer jer per yg aq blaja kt cnie, just laju ngn perlahan jer, samer jer ssah. Mule2 mmg trauma la sbb kne balaj balek per yg aq blaja dlu, Sbb trauma kan takut xleh wat balek. Mmg lack of cofidence la kt ctu. Tpi sbb support2 from mmber2, my besfren, BFFFTTSSS~, dan xluper juga my family, i will try my best to achieve goal, dekan every sem, chewahh, So kwan2 aq mmg dah berubah la duk cnie, aq agak nerd la klu korang tgok aq kt cnie, *hanya adam jerr yg taw, hehehe


candit tyme.

Act ade lg gmbr2 candit, tnggu jer la. Skunk mmg bz ngn assigment n test, serta latihan yg berlambak2, kne study lg. Xpelik la klu org rmai anggap bdak2 sains nie bdak nerd, so aq terpaksa la jd nerd slama 3thun or 6 sem nie...

3 comments:

  1. frodo duduk sebelah m.we la, tak penah dalam hayat aq tengok, :p

    ReplyDelete
  2. huhuhu ! yaaaaa ! ko mmg nerd !

    ReplyDelete