Wednesday, June 1, 2011

10 hari aq di UiTM Jengka


Selama 10 hari aq kt cnie bnyak mnde yg bezz n xbezz kt cnie tpi secare keseluruhannyer aq nk cter korang 10 mnde pasal UiTM Jengka nie.

10# Perkara di UiTM

1. Minggu orientasi or we cal MDS adalah mnggu paling suck aq pernah join. Mnggu mendera siswa

2. Time minggu tu bese kte panggil fasi jer kan tpi sbb UiTM (bajet la ckit) kne panggil Abg OC (Orientation Commite)

3. Awek2 kt cnie kebanyakannya cun, xkedekut mntak biskut, tpi klu yg hodoh, hodoh la sngt,hehehe, jgn marah siswi

4. Antara celebrity2 yg sambung blaja kt cnie adalah, JOZAN, Hafiz AF, dan paling feymes skali adalah Maher Zain. (nk jumpe diorang dtglah jengka)

5. Kt cnie nk maen futsal pun kne beratur la.

6. Kt cnie aq dpt member gile2 terutama azam a.k.a Sam, Ikmal, Baie, Adam dan Abe *Sam jer yg xde pesbuk

7. Bdak2 Sport Rec.(sains sukan) sumer kne jogging pkul 6.30 pg hari isnin, HAHAHAHAHAHA

8. Budak2 laki klas aq sumernyer 'ape pun x boleh' bak kate jambu, lembut ade, bapuk ade,sumer ade la....

9. Xpernah sepanjang hayat aq beratur pnjang2 kat koperasi dan dewan makan semata2 nk beli makanan. Kt UiTM jer aq penah buat.

10. Geng2 aq kat cnie hari2 karaoke. antara lagu2 faveret kami Sungai Lui, Awan Nano, Tolong Ingatkan aq, dan bnyak lg......

act. bnyak lg aq nk sebut tpi member2 aq suerm ade kt depan laptop nie, diorang yg wat cadangan, hahahahaha papehal tunggu post yg akan datang, mengenai member2 sy di cnie.


p/s : Kerek gler OC nk dtg sound bdak bilik aq isap rokok, langsi sial....

3 comments:

  1. after orientation pun kena sound jgk ke??

    ReplyDelete
  2. a'ah, ntah pape sr. kt cnie,kitorang bn wat kerek pun ngn diorang, lg ok sr.2 kt uia, *msti bangge kan, hahahaha

    ReplyDelete